Forside

fredag den 29. oktober 2010

Hjemmelavede knækbrød der hurtigt er lavet og som smager helt fantastisk

Jeg er nødt til at dele dette med Jer: Jeg har idag bagt de mest fantastiske knækbrød - fyldt med diverse gode kerner/frø og dermed gode umættede olier. Og det bedste; ungerne er vilde med dem - og det er sgu´lidt sjovt, for hvis bare en´ af de samme kerner/frø var at finde i almindeligt brød, ville de ikke røre det med en ildtang! Hvis I ikke allerede kender opskriften, får I den her - ½ times arbejde alt i alt - med bagning - det er da til at holde ud, ikk;-)

Knækbrød

Hvedemel 3½ dl (jeg bruger 1½ dl fuldkornsspeltmel og 2 dl hvedemel, for at gøre dem endnu grovere)
Havregryn 1 dl
Solsikkekerner 1 dl
Græskarkerner 1 dl
Sesamfrø 1 dl
Hørfrø 1 dl
Salt 1 tsk
Bagepulver 1 tsk
Olie 1 dl
Vand 2 dl

Fremgangsmåde:
Alt det tørre blandes. Vand og olie tilsætes. Det hele røres sammen og dejen deles i 2 lige store dele, som rulles mellem 2 stk. bagepapir. Skæres i passende stykker inden de bages ved 200 grader i 17 - 20 min. Køler af på rist.

Velbekomme!

Ingen kommentarer: