Forside

fredag den 26. november 2010

Oplæg til endnu en konkurrence på Panduro Hobbys blog - "Billedalbum til Olde"

Så blev det tid til 2. udfordring i Panduro Hobbys Scrapkonkurrence.

Til denne gang har jeg valgt at lave et lille billedalbum til vores ”Olde” i julegave. Billedalbummet er formet som et juletræ og er 21,5 cm højt. Uden billeder, kan det bruges som et sødt julekort, hvor der er masser af plads til en lang julehilsen og dejlig masse pynt.Juletræet er tegnet i fri hånd – klippet ud x 4 og lagt dobbelt for at give noget ballast, så det kan stå oprejst når det er åbent. Juletræet er indeni beklædt med papir i samme serie (se materiale oplysninger nederst i dette indlæg) og billederne er klæbet på et stykke hvidt basicpapir, som er falset i 4 lige store stykker. Der er påsat transparente stikkers ”iskrystaller” og ”god jul”. Alle kanter er sværtet med grøn og brun og på fronten er træets kanter samt blade og manillamærker desuden pålagt glitterglue.

Blomsten/stjernen på fronten består af 4 lag og sat sammen med en guldglimmer brads. ”God Jul” er stemplet i 2 omgange og derefter standset ud med manillapunch. Den søde nissedame er et af 3 stempler. Hun er stemplet på papir af samme serie som anvendt til juletræet og ”paperpiecet”. Baggrunden som den søde nissedame står på, er mit nye yndlingspapir;-) ”Petite Papers fra Websters pages – det samme papir er anvendt som bagerste papir på stjernen.


Følgende materialer er anvendt:

Transperante 3D stickers "God Jul" (125966) og "Iskrystaller" (125967), Designblok Purple Christmas (3606199) panduro Basic papr hvid (360621), Brads (360714) Designblok "Waiting for Santa" (361129), stempelsæt "God Jul" (510404), Stempelpude Versafine Black (510484), Stempelpude Versa C. Bamboo (grøn- 510806), Stempelpude Versa C. Bark (brun-510808); stempelsæt smånisser (510910), figurstanse "Holy Leaf (512915); figurstanse 3 stk "Daisy" (512929); figurstanse "Price Tag" (512914), Værktøjssæt (515202), Papirskærer (512673)

Vejledning/gennemgang.

Juletræet klippes ud x 4 og sættes sammen så begge sider er ens. Der kan skæres 2 juletræer af et stk. 30x30 cm. Det halve juletræ klistres på indersen og udgør baggrund for den hvide basicpapir, hvorpå billederne limes.
Nedenstående billede kan opfotograferes i kopimaskine og bruges som skabelon.

Alle kanter sværtes med både grøn og brun.

Det hvide basicpapir skæres 30 x 9 og falses med lige store mellemrum (7,5 cm). Jeg har anvendt lilla baggrundspapir fra designblokken som kontrast til det sort hvide. Skåret så kanten er godt 2 mm større end billderne. Farven lilla går igen på bagsiden af billedalbummet samt på forsiden.


Blomsten/stjernen på fronten består af 4 lag. I bunden en udklippet stjerne fra mit nye yndlingspapir "Waiting for Santa - petite pages Colletion Combo pack". Resten af stjerne er Daisy punchen - 2 stk i nodevellum - den øverste er kanterne bukket for at få "Stjerneeffekten".


"God Jul" er stemplet i to omgange - først er "god" påført stempelsværte og stemplet. Efter rensning er "Jul" stemplet. Derefter er det punchet og kanterne sværtet.


Den søde nissedame er stemplet på 4 forskellige rester jeg havde tilbage fra designblokken anvendt til juletræet og paperpicet. Den hvide baggrund danner basic - herpå er den lyseblå kjole klistret og nissehue og sko - overnpå kjolen er så pakken klistret - giver en 3D effekt.


Rigtig god scraplyst til alle - glæder mig til at se hvad I finder på /Silotte

2 kommentarer:

Marianne Brødbæk Møller sagde ...

Hvor er det et flot Juletræ og rigtig god gaveide, den skal da liftes til gaver til farmor og mormor :-)

Panduro´s Scrapbooking Designteam sagde ...

HVor er det bare en genial ide søde. Jeg er fuldstændig vild med albummet og ideen. Elegant design.
Dot