Forside

fredag den 19. august 2011

Syninger på et LO

Jeg har valgt at lave et LO - igen af min datter - med 2 slags syninger. Den ene er lavet på symaskine og den anden er syet i hånden.LO med zigzag syninger på maskine og almindelige sting i hånden.

Ved syning på maskine er det vigtigt at der ligger et stk. papir - evt. mellemlægspapir - så undertråden har noget at gribe fat i, ellers vil den hurtigt slå knuder.Firkanterne er skåret ud så de tilsammen fylder ligeså meget som billedet der skal sidde til venstre. Det nederste hø. hjørne er rundet. Firkanterne er klistret på et stk. basispapir, som er klistret på matten inden sygningen - hermed er der "styr på" firkanterne under sygningen og rigeligt med papir som undertråden kan sidde fast i.


Jeg har valgt ikke at høfte enderne ved at sy frem og tilbage som man ville gøre i stof, da jeg godt vil have syningen til at fremstå helt enkelt. For at den ikke skal trævle, har jeg sat tape på bagsiden.


Hullerne til syningerne laves vha. lineal.


Syning med bomuldssnorEn rød rose med lang stilk, som de orange knapper sidder påDet færdige resultat. Billedet blev taget lige efter jeg havde limet knapperne på i ve. øverste hjørne, hvor den fremstod hvid -  limen tørrer klart op.
Materialeliste:
Knappemix 024953
Metalhjørner 100869
Dekobånd m.perler 100883
Distress ink sort og blå
Designblok Mariposa 360682
Scrapbooking penne 690005


Rigtig god scraplyst/Silotte

2 kommentarer:

Marianne Brødbæk Møller sagde ...

Hvor blev den fin, jeg er glad for at kunne snakke mens du var kreativ :-)

KramKort sagde ...

Det er altid dejligt at være i dit kvidrende selskab;-) Glæder mig til at se dig snart igen. Knus C