Forside

fredag den 16. september 2011

Kort med stempler

Jeg har lavet et kort, hvor jeg har stemplet det samme søde hus på forskellige stykker mønsterpapir, og sat dem sammen så de danner en lille by.Jeg må indrøme; det ER et større klippe klistre arbejde - men super hyggeligt. Husene er først stemplet på hvidt ink papir og derefter på forskelligt mønstret papir. Husene er klippet ud og derefter er dørene og tagene klippet fra. De er så limet på det "hvide huse" på ink papiret og matchet således at et lyst hus får et mørkt tag og dør og virsa versa. Vinduerne er farvet op med Promarkers - nogle helt fantastiske tuscher -der virker som akvarelfarve - uden de almindelige "tuschovergange". De er super lækre - et "must have".

Fremgangsmåde:

Et hvidt basic papir skæres i 16 x 29 cm.
Der foldes fra den korte ende ved 10 cm; 20 cm; 22,5 cm; 25 cm og 27 cm.
Der skæres for og baggrund. Her er brugt mønsterpapir fra Tildas Wintergarden. Bagstykket skal være 9,5 x 15,5 cm. Forstykket rundes af vha. en rund tallerken eller lign - således at der er 15,5 cm bredt og ca. 7,5 cm på det øverste punkt (midten).Der laves efterfølgende en hvid "skinne" som flugter buen (vinklen) på forstykket.


Husene klistres på den hvide skinne og sættes lige ned under forstykket.

Materialeliste kan ses på Panduros blog, hvor I oså kan se alle de andre designeres oplæg til konkurrencen om et gavekort på 200 kr. til Panduro.

Rigtig god scrapweekend fra Silotte

Ingen kommentarer: