Forside

fredag den 20. april 2012

Bryllupstema

På Panduros hjemmeside har vi startet en ny konkurrence idag.
Temaet er bryllup! 

Her er mit forslag til hvordan en indbydelse til et bryllup kunne se ud, samt forslag til menu - og bordkort: 

Jeg har helt bevidst valgt at lave kortet i et meget enkelt stil med tre grundfarver: hvid, kvist og elfenben /lys beige, da det giver større frihed til den øvrige pynt/blomster (farver).

Indbydelsen og menukortet er ens i målene: 10 x 30,5. Den nederste kant udstanses med en bortstans med hjerter (512939). Ombukkes ved 2 cm. Den anden ende af kortet bukkes ind så kortet lukkes ved ombukket - kortet er da 13,5 cm langt. De stemplede hjerter er udklippet af clearstampen nr. 510275 - ønsker man lidt større hjerter, er clearstamp 510251 rigtig fin. Teksten "Indbydelse" og "Menu" er fra clearstampen 510218

Bordkortet er også en lille æske hvor der er plads til et eller andet - f.eks. mintpasteller.

Sådan laves bordkortet/æsken:
Det øsnkede papir skæres i A5 størrelse = 14,8 x 21 cm.

Scores efter målene på billedet:Der scores på indersiden (med undtagelse af vinklerne på 45 grader, som scores fra ydersiden). Foldes som vist på billedet her:

På indersiden af flapperne kan man med fordel klistre en tynd dobbeltklæbende tape eller klæbepude, blot så den lige holdes sammen.
Æsken holdes lukket med en velcosticker og den store sløjfe er også påsat med en velcosticker. Materialeliste kan ses af mit indlæg på Panduros blog

Ha´en fantastisk scrapweekend - tak fordi du kiggede forbi/Silotte


1 kommentar:

Charlotte Ravn sagde ...

Super fint bryllupssæt og tak for tut! :)